Log på selvbetjeningen


 

Send online forespørgsel

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Varmforzinkning

Varmforzinkning er en af de bedste former for korrosionsbeskyttelse
Lang holdbarhed, et minimum af vedligeholdelse og en optimal driftsøkonomisk løsning

Der findes næppe nogen bedre form for korrosionsbeskyttelse end varmforzinkning.

Under processen renses emnet for fedt, olie, glødeskaller, rust og andre urenheder, inden det nedsænkes i ca. 450 grader varm zink. Herved opstår der en legering mellem jern og zink, og dermed en meget tæt og fastsiddende beskyttelse af emnet der er så stærkt, at konstruktionen kan transporteres og håndteres uden, at zinken bliver beskadiget.

Når emnet er blevet varmforzinket, bliver det kvalitetskontrolleret for at sikre kunden det optimale resultat.

I det rette miljø medfører den stærke vedhæftning mellem zink og stål at varmforzinkede emner har utrolig lang holdbarhed og kun kræver et minimum af vedligeholdelse i levetiden.

En effektiv logistik er vigtig

Vi overfladebehandler hver uge flere tusinde emner hos DOT. Det stiller store krav til planlægning og logistik – specielt når vi har et mål om at kunne afhente, behandle og aflevere de fleste emner igen inden for 48 timer.

Logistikken starter i det øjeblik vores kunde bestiller afhentning af emner til overfladebehandling. Når materialerne ankommer til vores produktionsanlæg, aflæsses de i varemodtagelsen. Her bliver de kontrolleret og registreret, før de sendes videre til affedtning, afsyring, skylning, flusbehandling, tørreovn og endelig i zinkbadet og til efterfølgende kvalitetskontrol.

Mange emner transporteres videre herfra til malerafdelingen, hvor stålkonstruktionens overflade slibes for eventuelle ujævnheder, inden den påføres mellemmaling og topmaling, naturligvis under behørig kontrol for at sikre den optimale kvalitet. 

Grafisk ser processen således ud:

 

  


Vidste du at...

 Maling på varmforzinkning forøger levetiden markant 

Jylland: +45 96 280 280
Fyn: +45 96 280 380
Sjælland: +45 96 280 480