Log på selvbetjeningen


 

Send online forespørgsel

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Ekstra ydelser

Vi gør arbejdet færdigt
Og hverdagen lettere for vores kunder

DOT’s kernekompetencer er korrosionsbeskyttelse af stål.

Men derudover tilbyder vi en række montage- og efterbehandlingsopgaver, så den totale logistikkæde optimeres, og som også har til formål at lette arbejdet for vores kunder i efterbehandlingen.
 

  • Montage: Når vi leverer behandlede konstruktioner, sker det ofte ude på de enkelte bygge- og montagepladser. Vores lastbiler har det nødvendige løfteværktøj, som gør det muligt for os at hjælpe med den endelige montering ude på ”stedet”.

  • Samling af emner: Det kan ofte være en fordel for kunden at lade DOT stå for samling af emnerne. Vi har løftekapaciteten, vi har den fysiske plads, vi har kompetencen. Og så får kunden leveret en færdig konstruktion, klar til montering på byggepladsen.

  • Slibning og svejsning: Vi tilbyder vores kunder at lave den sidste finish på deres konstruktioner i form af slibning og svejsning, således at konstruktionen kommer til at fremstå æstetisk korrekt. 

  • Gevindskæring: Dygtige medarbejdere og en veludviklet maskinpark gør det muligt for os også at tilbyde vores kunder gevindskæring i deres konstruktioner, således at både det tidsmæssige aspekt og den videre montage lettes betydeligt.

  • Svejsning: Vi har ansat dygtige og erfarne svejsere, som tilbyder svejsearbejde, men vi kan også tilbyde at stille en plads til rådighed for kunder, som selv ønsker at udføre dette svejsearbejde, således at vi kan levere færdiggjorte konstruktioner, klar til montering på den enkelte byggeplads.

  • Pakning: Når man nu ved f.eks. en maling har opnået et flot, æstetisk look og indtryk, er det naturligvis vigtigt, at den videre transport og behandling også skåner konstruktionen bedst muligt – også for at minimere risikoen for at konstruktionen skal repareres. Derfor tilbyder vi vores kunder at emballere de behandlede konstruktioner og emner, således at de ikke lider nogen fysisk overlast. 

  • Opbevaring: Hvis kunden ønsker det, har vi mulighed for at opbevare de færdigbehandlede materialer, indtil levering ønskes.
 

Vidste du at...

 Maling på varmforzinkning forøger levetiden markant 

Jylland: +45 96 280 280
Fyn: +45 96 280 380
Sjælland: +45 96 280 480